Finn Nørbygaard bor i flyttekasserod

Han er lige blevet skilt, han skylder millioner væk, og hans tilværelse i en kæmpe luksusvilla i Holte er nu skiftet ud med 14 flyttekasser og gæsteværelset hos en ven.

Foto: Camilla Rønde Fold sammen
Læs mere
Foto: Camilla Rønde
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Jeg har aldrig haft det bedre, siger Finn Nørbygaard alligevel og fortsætter.

- Jeg er flyttet tilbage til Aarhus og bor i nogle flyttekasser hos en ven.

- Det er jo et mirakel. Jeg troede, at det skulle tage livet af mig, siger Finn Nørbygaard, der tidligere har fortalt, at han i flere måneder efter den frygtelige dag 1. december i 2008, hvor hans enorme formue blev til ingenting med et slag, bare sad i sin slåbrok og kiggede ind i væggen.

Elendig rigmand

- Jeg var en elendig rigmand. Jeg har mødt nogle, der var gode til det. De arbejdede løs, holdt sig i form og havde et stærkt familieliv. Men det kunne jeg ikke. Jeg sad bare i sofaen, siger Finn Nørbygaard, der nu knokler med at betale af på sin gæld.

Han er nu blevet skilt fra sin kone Hanne. Men det vil han ikke give Stein Bagger skylden for, selvom sagen pressede parret i ekstrem grad.

- Nu er jeg tvunget ud at arbejde. Jeg holder foredrag og laver show. Jeg har det bedst, når jeg slider i det, og jeg har fået en energi, som jeg ikke anede, at jeg havde. Det er skønt, siger Finn Nørbygaard.

- Danske Bank skal have sine penge. Sådan er det. Og så skal jeg knokle i flere år endnu, siger han.