Fik giraffen galt i halsen: Siger undskyld efter aprilsnar

Tirsdag den 1. april vågnede danskerne op til nyheden om, at Zoologisk Have havde slået et stillingsopslag op hos jobportalen Jobindex, hvor den zoologiske have søgte en marketingchef til deres nye taskekollektion ’Marius’.

Jobindexs aprilsnar om en ny kollektion giraftasker ved navn 'Marius' er nu trukket tilbage efter kæmpe læserstorm. Fold sammen
Læs mere
Foto: Tommy Kofoed
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Selv om det tydeligt fremgik, at stillingsopslaget var en aprilsnar, har flere fået den opfattelse, at det var Zoologisk Have i København og ikke Jobindex, der var afsender, og det har vakt negative reaktioner i befolkningen.

Det har nu fået Jobindex til at trække aprilsnarren tilbage fra forsiden og understrege, at Zoologisk Have intet har haft at gøre med aprilsnarren.

- Jobindex har selv forfattet aprilsnarren, og vi har ikke kontaktet Zoologisk Have i forvejen. Vi beklager, hvis folk har misforstået, hvem afsenderen er. Hos Jobindex er det en tradition, at vi hvert år den 1. april laver et falsk stillingsopslag på vegne af en af vores kunder, og i år har vi valgt at tage udgangspunkt i Zoologisk Have, siger Jobindexs direktør Kaare Danielsen.

Kaare Danielsen beklager hændelsen og havde ikke forventet den negative seerstorm.

- Vi beklager meget at aprilsnarren har givet negative reaktioner, for det var bestemt ikke meningen. Så vi har sagt undskyld til Zoologisk Have og har nu fjernet aprilsnarren fra vores forside, siger Kaare Danielsen.

Københavns Zoo tager aprilsnar-sagen rimelig afslappet, og har ikke selv modtaget nogle negative reaktioner på aprilsnarren.