Far dømt for over 100 tilfælde af overgreb mod datter

I seks år forgreb en mand sig på sin egen datter. Onsdag fik han seks års fængsel for de omfattende overgreb.

En 48-årig mand fra Gedser skal seks år i fængsel for at have forgrebet sig på sin datter seksuelt i en periode på seks år. Free/Colourbox
Læs mere
Fold sammen

Nykøbing Falster. Fra hun var 10 år og i de følgende seks år blev en i dag 17-årig kvinde udsat for seksuelle overgreb fra sin egen far.

Onsdag fik faderen, en 48-årig mand fra Gedser, så sin straf, da Retten i Nykøbing Falster idømte ham seks års fængsel.

Ifølge Folketidende.dk har manden delvist tilstået overgrebene.

Dog har han i retten forklaret, at datteren selv lagde op til de seksuelle forhold. Blandt andet ved at gnubbe sig op ad ham i et boblebad.

- Jeg burde have sagt fra. Man skal ikke have sex med sin datter. Det har jeg angret i seks måneder, sagde han ifølge mediet.

Ifølge TV Øst har han tilstået samleje med datteren i 15 tilfælde, men først efter, at hun var fyldt 12 år. Og i en kortere periode end i de seks år, som han nu er dømt for.

Ifølge TV Øst begyndte overgrebene med tvungen masturbation og eskalerede senere til vaginalt og analt samleje. Ifølge anklageskriftet har faret haft samleje med datteren i mere end 100 tilfælde.

Faderen skulle ifølge anklageskriftet have truet datteren med at tage sig eget liv, hvis hun ikke ville være sammen med ham, oplyser TV Øst.

Overgrebene er sket i hjemmet og blandt andet ombord på et skib ud for Gedser Fiskerihavn.

Den 48-årige har valgt at overveje, om han vil anke dommen.

/ritzau/