Fandt 8.000 kr. i hæveautomat - og afleverede dem

Med ærlighed kommer man længst. Det var i hvert fald den overbevisning Fadel Walid Fathi havde, da han den anden dag fandt 8000 kr. i en pengeautomat ved Arbejdernes Landsbank.

Fadel Walid Fathi fik som tak for sin indsats overrakt en sportstaske med bl.a. chokolade og biografbilletter af Arbejdernes Landsbank. Til venstre ses filialdirektør i Arbejdernes Landsbank, Jan Andersen. Pressebillede Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det var en stor sum penge, der mødte Fadel Walid Fathi, da han den anden dag skulle hæve penge i automaten ved Arbejdernes Landsbank. Helt præcis 8000 kr. Pengene var nogen, som den forrige bruger af automaten havde glemt at tage med sig. Og heldigvis for ham var det en ærlig person, som umiddelbart efter skulle bruge automaten, skriver Kolding Ugeavis.

I stedet for at stikke pengene i egen lomme, som nogen måske ville være fristet til, valgte Fadel at aflevere pengene i filialen, der på det tidspunkt allerede havde lukket.

Der var dog stadig nogle medarbejdere i filialen, som Fadel fik kontakt med ved at banke på ruden. Kunden, som havde glemt at tage pengene, dukkede op dagen efter og var naturligvis meget glad for at få sine penge.

»Det er dejligt med ærlige kunder, der hjælper hinanden. Og man skal jo huske at tænke på, hvor glad man selv ville blive, hvis man stod i samme situation,« siger filialdirektør, Jan Andersen ifølge Kolding Ugeavis.