Familiefar tilstår tredobbelt drab

Et makabert familiedrama i Sønderborg sluttede med tre dræbte. Faren tog sig en smøg mellem hvert drab og forsøgte til sidst forgæves at tage sit eget liv.

Den 32-årige Martin Petersen fra Sønderborg forsøgte tre-fire gange forgæves at tage sit eget liv, efter at han systematisk, men også i panik, havde dræbt sine to små børn og deres 24-årige mor lørdag middag i en to-værelses lejlighed i Sønderborg.

I et grundlovsforhør søndag erkendte den stærkt tyngede og grædende familiefar det tredobbelte drab, og Martin Petersen blev fængslet til 31. januar, ligesom han skal mentalundersøges.

Motivet til familietragedien er noget uklart, men det står fast, at moderen Yvonne og de to børn, Søs på fire år og Julian på seks år, flyttede for sig selv for et halvt år siden.

Forældrenes snak lørdag formiddag udartede til skænderi, og mens der kørte tegnefilm på tv for børnene, fortrak forældrene til soveværelset. De stod tæt sammen og skænderiet blev voldsommere.

- Pludselig slog det klik i mit hoved. Jeg kvalte hende med begge hænder og holdt stadig fast i hende, da hun væltede om på gulvet. Da hun var helt rolig, rejste jeg mig og spændte en livrem om hendes hals. Der gik vel omkring 10 minutter, forklarede drabsmanden.

Derefter dræbte han først den fireårige datter og til sidst den seksårige søn.

/ritzau/