Familie med mor og mor chikaneres: Terrasse og vinduer smurt ind i afføring

Nordjyllands Politi har droppet sagen mod en mand, der var sigtet for omfattende chikane mod et lesbisk par i Mariager. Han melder nu en af kvinderne til politiet for falsk anklage. Fold sammen
Læs mere
Foto: Louise Bruun Høfler
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Da Tulle Krøyer torsdag valgte at stå frem i Randers Amtsavis og fortælle, hvordan hendes familie i månedsvis er blevet chikaneret, fordi den består af mor, mor og børn, var det med håbet om, at gerningsmanden ville læse med, komme på bedre tanker, og chikanen dermed ville stoppe.

Sådan gik det dog ikke. Kort efter var den nemlig gal igen.

- Jeg vågnede ved, at der lød bump mod vinduet, og vores hund gøede, så jeg gik selvfølgelig ud og kiggede og kunne se, at både terrasse og vinduer var smurt ind i lort. Og på jorden lå tre sorte affaldsposer fyldt med hundelort, som var blevet kastet over hækken og ind mod huset, fortæller hun og fortsætter:

- Og jeg skal lige hilse og sige, at sådan noget hundelort kan komme langt omkring, når det bliver smidt over hækken i åbne poser, og det samtidig regner.

Mistænker samme person

Tulle Krøyer er da heller ikke i tvivl om, at den person, der har kastet lort over hækken til familien, er den samme som den, der tidligere har smidt adskillige sedler med religiøse budskaber såsom »I besudler den historiske by Mariager« i familiens postkasse og som for nylig tømte en sæk fyldt med skrald som gamle makreldåser og kødemballage ud i familiens have.

- Lorten var kastet over på samme sted i haven, som madaffaldet var smidt. Og der var jo ikke bare tale om én pose, som en doven hundelufter kunne have smidt over, men derimod tre poser, som endda må være kastet ret hårdt for at nå over den høje hæk og helt ind på vores vinduer, forklarer hun.

Politiet er indblandet

Derfor tøvede Tulle Krøyer heller ikke med at anmelde sagen til politiet.

- Vi har tidligere tænkt, at politiet har vigtigere ting at tage sig til, men nu er vores tålmodighed brugt op. Derfor har vi anmeldt både sedlerne, madaffaldet og hundelorten på ruderne, fortæller hun og tilføjer, at familien også er gået i gang med at bestille overvågningskameraer hjem i forsøget på at finde ud af, hvem der står bag den vedvarende chikane.

Tulle Krøyer måtte forleden bruge dagen på at rense terrasse og vinduer for hundelort, efter en person havde kastet tre poser med lort over i familiens have. Privatfoto Fold sammen
Læs mere