Erkender bortførelse af ung kvinde

To bulgarske mænd blev lørdag varetægtsfængslet for at have bortført og voldtaget en 21-årig kvinde fra Holstebro. Den ene har erkendt.

To bulgarske mænd på henholdsvis 19 og 23 år blev lørdag ved retten i Herning varetægtsfængslet frem til den 11. januar, sigtet for voldtægt og grov vold mod en 21-årig kvinde fra Holstebro. Det oplyser politiet i Holstebro.

Den 19-årige har erkendt, at duoen slog kvinden og hendes kæreste ned på åben gade i Holstebro, og at de herefter kørte bort med kvinden i en sort Opel Astra. Den 19-årige hævdede desuden, at hans kammerat voldtog kvinden, mens hun var i fangenskab, fortæller vicepolitiinspektør Jens Christensen.

Den 23-årige nægtede at udtale sig under lørdagens grundlovsforhør. De to bulgarer kørte pirattaxa i Holstebro og omegn, da de 1. december fik øje på parret. Og det, der oprindeligt skulle have været et røveri, endte lynhurtigt med, at de kylede kvinden ind på bagsædet af deres bil.

- Hun blev banket hver gang, hun forsøgte at råbe om hjælp, fortæller Jens Christensen.

Politiet blev opmærksom på bilen, fordi de to mænd kørte ind i en mur under flugten. Og da man få dage senere fandt bilen, fandt man også spor fra kvinden.

/ritzau/