Er du blevet narret?

Så er det 1. april igen - og som altid byder dagen på en masse sjove, men falske historier.

Hestekød har været i vælten længe, og vi kommer heller ikke uden om hest i årets aprilsnumre. Fold sammen
Læs mere
Foto: ALEXANDER DEMIANCHUK

Virksomheder, medier, politikere og kendte har fundet på alverdens sjove historier - og BT har sammen med bt.dks brugere samlet nogle af de sjoveste af dem. Advarsel: Læs ikke med, hvis du gerne vil narres.

Lars Barfoed flytter i kollektiv

De Konservatives partiformand, Lars Barfoed, blev kritiseret, da han efter sin skilsmisse sprang ventelisterne over og fik en stor, flot lejlighed på Frederiksberg - lige for næsen af børnefamilier, som havde ventet længe på den attraktive lejlighed. Ekstra Bladet kan dog fortælle, at Barfoed nu flytter fra lejligheden igen - og at han tilsyneladende flytter i kollektiv i stedet.

FCK-løverne bliver vegetarer

Løverne er kendt som ivrige kødspisere, men ifølge Sporten.dk gælder det ikke de fodboldspillende af slagsen. Sporten.dk skriver, at FCKs Daniel Jensen har stoppet med at spise oksekød, og at det har haft så positive resultater på hans krop, at både spillere og ledere i FCK nu skal holde sig fra kød, til sæsonen slutter d. 20. maj. Herefter vil holdets læger undersøge effekten.

Indisk gura skal løse lærerkonflikten

Med hjælp fra den herboende indiske guru, Attila Kaspian, har Bondo og Ziegler gennem hele påsken forsøgt at komme overens om dét, der er stridens kerne: Tilrettelæggelsen af lærernes arbejdstid, skriver bt.dk. Aftalen med Attila Kaspian kom i stand efter sammenbruddet i forhandlingerne i Forligsinstitutionen den 22. marts og det efterfølgende dramatiske forløb, hvor Bondo og Ziegler skændtes foran rullende tv-kameraer.

 

James Bond skal til Sydfyn - eller på Oslobåden?

 

I filmene om James Bond har man fulgt den berømte agent i Sydamerikas jungle, pulserende storbyer og golde ørkener. Nordeuropa har han dog aldrig besøgt - indtil nu. Fyens.dk skriver nemlig, at en producer har fundet de sydfynske bakker og slotte så smukke, at den næste Bond-film skal optages på Sydfyn. Fyens.dk modsiges dog af Her & Nu, som skriver, at næste Bond-film skal optages på Oslobåden.

Design dit eget kæledyr

Butikskæden 'Build a Bear', hvor børn kan designe deres egen bamse, har vist sig at være meget succesfuld. Nu får den dog konkurrence af et helt nyt koncept - 'Build a Pet' - hvor kommende dyreejere helt selv kan bestemme, hvordan dyrene skal se ud og opføre sig. Det skriver Videnskab.dk. På en ny klinik i Aarhus kan man ned til mindste detalje bestemme, hvordan dyrene skal se ud. På den måde kan man altså få en kat, som ligner Garfield, eller en hund, som ligner Spirillen.

Google indfører lugt-søgning

I årevis har man kunnet søge efter billeder, videoer og tekst på Google. Nu er søgegiganten dog i gang med en helt ny funktion, hvor brugerne via deres smartphone blandet andet kan søge efter lugte. Allerede nu kan man således finde lugten af 'våd hund', 'forårsmorgen', 'biludstødning' og 'omklædningsrum'.

Hestekød giver sexlyst

Der har lydt ramaskrig, efter europæiske forbrugere gang på gang har kunnet konstatere, at der er sneget hestekød i deres mad. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, skriver P4 København. Indtagelse af hestekød øger nemlig sexlysten betragteligt. Derfor har adskillige Københavnske plejehjem sat hestekød på menuen i et forsøg på at sætte fut i beboerne.

Is-bajere, hundehuse og Fiat-taxi

Annoncørerne i den trykte udgave af dagens BT har også moret sig med at finde på historier. Tuborg kunne således berette, at de nu lancerer noget, som utvivlsomt vil falde i mange danskeres smag: Isbajeren, altså en slags sodavandsis brygget på Tuborg.

Også hos Nybolig havde man et godt tilbud. Her kunne man nemlig annoncere, at man nu var gået ind på det eftertragtede marked for hundehuse.

 

 

Den lille, charmerende Fiat 500 er blevet meget populær i Danmark og resten af verden - så populær, at Fiat angiveligt har lavet en taxa-udgave af den lille bybil. Sød ser den ud, men meget bagage er der nok ikke plads til.

En række øvrige medier har også forsøgt sig humor i dagens anledning.

Kristeligt Dagblad: Kirker vil undervise lockoutramte børn

Twitter: Brug af vokaler skal koste penge

Jobindex: Indfører Akutdating for ukritiske datere

Altinget: Søvndal vil være SF-formand - igen

Politiken: Uddannelsesminister kræver ny meteorologuddannelse

Illustreret Videnskab: Forskere vil genoplive T-rex

Gaffa: Marie Key og René Dif skal giftes

Og på de sociale medier har vittige hoveder også fundet på fantasifulde historier.

Per Clausen, Enhedslisten, skriver på Twitter, at han skifter til Socialdemokraterne.

Den flamboyante tv-vært Emil Thorup beretter, at han stopper med at lave tv. I stedet vil han sammen med René Dif åbne en kombineret restaurant og natklub.

Johannes Langkilde fra TV2 Nyhederne fortæller på Facebook, at han bliver flyttet til TV2 Vejret.

Busselskabet Midttrafik er også på Facebook. De kan i dag fortælle, at de maler alle deres busser skrigende pink - det skulle øge trafiksikkerheden.