Endnu en ny udgave af Uber skyder op

En ny tjeneste minder om Uber, men vil levere langt mere end taxikørsel.

Arkivfoto. En ny tjeneste skyder nu op, efter at Uber lukkede ned i København i foråret. Den nye tjeneste UBRgo går for alvor i luften torsdag (15. juni) og vil tilbyde danskerne langt mere end taxikørsel. Fold sammen
Læs mere
Foto: JUSTIN SULLIVAN

En ny tjeneste skyder nu op, efter at Uber lukkede ned i København i foråret. Den nye tjeneste UBRgo går for alvor i luften torsdag (15. juni) og vil tilbyde danskerne langt mere end taxikørsel.

Det skriver Avisen.dk.

Planen er, at kunderne via en app udover transport også skal have nemt ved hurtigt at få kontakt til frisører, elektrikere, massører, rengøringsassistenter og mange andre.

»Vi vil ikke bare tilbyde transport. Vi vil bruge en teknologi, som minder om Ubers til at gøre hverdagen nemmere for danskerne. De vil hurtigt og effektivt kunne finde frem til serviceydelser lige i nærheden af, hvor de er,« fortæller Attila Gegeny til Avisen.dk. Han er direktør for og ledende udvikler af UBRgo.

I første omgang er det dog især transport, som UBRgo kan levere, skriver Avisen.

UBRgo udnytter, at man ved fragtkørsel godt må lade personer følge med deres ting. Indtil videre er 170 chauffører godkendt til at arbejde gennem UBRgo.

Ligesom hos Uber vil de hverken få feriepenge, pension, løn under sygdom eller alle de andre goder, som ansatte normalt har. Chaufførerne er nemlig ikke ansat, men arbejder blot via UBRgo.

Hos UBRgo vil chaufførerne selv skulle indberette deres indtægter til SKAT.

UBRgo vil rådgive og vejlede chaufførerne om indberetning til SKAT, men det vil være op til chaufførerne selv at sørge for, at det sker.

/Ritzau