En person anholdt for ulovligt arbejde ved byggeplads

Et person er anholdt for ulovligt arbejde på en byggeplads på Nørrebro. Området har over de seneste dage været omdrejningspunkt i en faglig konflikt og flere episoder med vold og hærværk, men der er tale om en urelateret anholdelse.

(ARKIV) En person er blevet anholdt for ulovligt arbejde på en byggeplads i Hillerødgade på Nørrebro. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Artiklen er omskrevet væsentligt: Københavns Politi oplyste tirsdag formiddag til Berlingske og andre medier, at politiet havde anholdt en person for ulovligt arbejde på den byggeplads i Lundtoftegade, der over de seneste dage har været omdrejningspunktet for en faglig konflikt og flere voldelige optrin. Københavns Politi har efterfølgende oplyst, at politiet har forvekslet to byggepladser, og at den pågældende person blev anholdt på en byggeplads i Hillerødgade, som ligger i nærheden, men som ikke har været involveret i sagen om byggepladsen i Lundtoftegade.

Politiet har tirsdag morgen anholdt en person for ulovligt arbejde på en byggeplads i Hillerødgade på Nørrebro.

Nørrebro har over de seneste dage været skueplads for en faglig konflikt og flere voldelige optrin i forbindelse med et stilladsarbejde i Lundtoftegade, men der er ingen kendt forbindelse mellem de to byggepladser.

Det var på byggepladsen i Lundtoftegade, at demonstranter både fredag og mandag væltede et enormt stillads, ligesom to personer blev overfaldet søndag aften, og en hvid Porsche Cayenne blev væltet mandag. Bilen tilhører direktøren for DS Byggeri ApS, der står bag den omstridte byggeplads.

Politiet oplyste ved en fejl tirsdag morgen, at der var tale om en anholdelse af ulovligt arbejde på den samme byggeplads; men der er altså tale om to forskellige byggepladser, oplyser Københavns Politi i en rettelse.

Københavns Politi efterforsker derimod en række volds- og hærværkssager ved byggepladsen i Lundtoftegade over de sidste tre døgn.

Politiet er fortsat til stede i området i dag.