En dygtig storebror

Prins Christian deltog i hele dåben fra fars arm.

Prins Christian sad så fint og stille imens på fars skød i sin smarte lyseblå jakke med kinakrave og kiggede betuttet på storgrædende lillesøster.

Under selve dåben blev prinsessen båret af mor, mens storebror sad trygt og godt på fars arm, hvor han også sad under indgangen og udgangen af kirken.

Storebror havde fået en særlig version af den lille bog med salmer og tekster, som blev uddelt til alle gæsterne. I Prins Christians bog var der indsat billeder, som han kunne sidde og kigge på.

På et tidspunkt fik han et af billederne hevet ud af bogen, og legede så "puttekasse" med fars jakkelomme ved at tage billedet op og ned af lommen.

Fars lommer indgik også på anden måde i at holde den livlige Prins Christian eksemplarisk rolig under dåben. Kronprins Frederik fiskede indimellem en lille godbid op og stak ind i Christians billedbog, så han havde noget at finde og gnaske i.

De medbragte papirslommetørklæder blev dog ikke kun brugt til at tørre Christians ansigt fint og rent i kirken (efter at mor havde hvisket en diskret anvisning). Kronprinsen tørrede også selv sine fugtige øjne med lommetørklædet bagefter.