Eftersøgning afblæst - savnet mand sov brandert ud på kro

En bekymret kammerat og fundet af tøj, telefon og en pung udløste søndag formiddag storstilet eftersøgning.

Helsingør. En 52-årig mand har fået "en ordentlig skideballe", efter at han søndag morgen udløste en storstilet redningsaktion ved Hundested.

Det oplyser Nordsjællands Politi.

Sammen med en kammerat var den 52-årige på ophold i et sommerhus i området. Da han søndag morgen ikke var kommet hjem efter en bytur, slog kammeraten klokken 08.26 alarm.

Da noget af mandens tøj, hans telefon og hans pung kort efter blev fundet på havnen i Hundested, blev det helt store apparat sat i gang.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis deltog en helikopter, politipatruljer, marinehjemmeværnet og både fra Frederiksborg Brand & Redning og Dansk Søredning i eftersøgningen.

Ved 10-tiden kunne eftersøgningen dog afblæses.

- Han bliver fundet på Hundested Kro med nogle ordentlige tømmermænd, fortæller vagtchef David Buch fra Nordsjællands Politi.

Den 52-årige har ikke kunnet forklare, hvorfor han efterlod sine ejendele på havnen og derefter tjekkede ind på Hundested Kro.

- Han kan ikke rigtigt huske noget, forklarer vagtchefen.

- Det er godt, at det endte lykkeligt, og at han ikke lå ude i vandet. Men han har fået en ordentlig skideballe over alt det, han har sat i gang, fortsætter han.

/ritzau/