Efterlyst kvinde sad fast i sump og døde af udmattelse

Det er med overvejende sandsynlighed liget af en efterlyst 48-årig kvinde, der er fundet i et sumpområde på Lolland.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

48-årige Minna Dahl Michelsen blev efterlyst sidste søndag, og politiet kan nu indstille eftersøgningen. Liget af en kvinde, der med overvejende sandsynlighed er Minna Dahl Michelsen, blev fundet lørdag aften i et sumpområde ved Flintinge Å på Lolland, skriver bt.dk.

Kvinden blev sidst set fredag den 19. juli om formiddagen i Nykøbing. Under eftersøgningen fik politiet tip om, at hun skulle være gået fra Nykøbing, hvor hun bor, mod Fuglsang. Eftersøgningen langs vejene gav intet, så man udvidede eftersøgningen til også at omfatte strandengene ved Flinting Å. Et uvejsomt sumpet område, hvor der normalt kun færdes græssende kreaturer.

Her fandt man lørdag aften ved 19-tiden liget af en kvinde. Liget obduceres mandag, hvor den endelige identifikation også vil finde sted. Men politiet har ikke grund til at antage, at det skulle være andre end Minna Dahl Michelsen.

Intet tyder på en forbrydelse. Det lader snarere til, at den 48-årige mistede livet som følge af et uheld. Da man fandt hende, sad hendes ene ben fast i et hul i sumpen.

- Vi kan ikke sige noget endeligt om dødsårsagen endnu. Men mit bedste bud er, at hun er død af udmattelse. Man kan forestille sig, at med den fysik, hun har, er hun besvimet af udmattelse og så død senere. Hvis hun har hængt fast og ikke har kunnet komme i kontakt med nogen i flere dage og er død af tørst, så er det jo endnu mere grusomt, siger politikommissær Steffen Hedemand fra Sydsjælland og Lolland Falsters Politi.