Efterlyst bil fra Amager-eksplosion er fundet udbrændt

Tirsdag efterlyste politiet en bil, der muligvis blev brugt ved Amager-eksplosion. Den er nu fundet udbrændt.

En hvid Seat Leon, som Københavns Politi tirsdag eftermiddag efterlyste, er fundet udbrændt, skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse onsdag.

Bilen blev fundet tirsdag aften klokken 21.00, da politiet modtog en anmeldelse om en bilbrand i Reerslev ved Hedehusene. Branden efterforskes som påsat.

Politiet tror, at bilen blev brugt af gerningsmændene 14. oktober, da en håndgranat eksploderede ved en vandpibecafé på Amagerbrogade. Politiet kæder eksplosionen sammen med den igangværende bandekonflikt.

Den hvide bil blev stjålet natten til 5. oktober fra en parkeringsplads i Hvidovre. Ved branden var den monteret med nummerplader fra en anden stjålet bil.

Politiet vil stadig gerne i kontakt med borgere, der har set bilen, i perioden fra den blev stjålet og indtil tirsdag aften. Politiet vil også gerne høre fra vidner, der har oplysninger om, hvem der har kørt i bilen efter 5. oktober.

Siden februar har der været 14 eksplosioner i og omkring København, og flere af dem har ifølge politiet en relation til bandemiljøet.

Ingen kom til skade ved eksplosionen 14. oktober.

/ritzau/