Efterlysning: Her er politiets signalement

Københavns Politi efterlyser den ene af gerningsmændene fra attentatet på Østerbro i København, der beskrives som en mand med arabisk udseende.

Skud affyret ved debatmøde om kunst, blasfemi og ytringsfrihed i København . Det meldes om flere sårede og en dræbt. Den svenske kunstner Lars Wilks og den franske ambassadør var til stede.(Foto: /Scanpix 2015). (Foto: Martin Sylvest/Scanpix 2015) Fold sammen
Læs mere
Foto: Martin Sylvest

Københavns Politi har i en pressemeddelelse udsendt et signalement af den ene af de to efterlyste gerningsmænd.

Manden beskrives som 25 til 30 år, cirka 185 centimeter høj, atletisk af bygning med arabisk udseende, men med lysere hud end normalt og med sort glat hår.

Ifølge pressemeddelelsen var manden iført en sort eller mørkeblå skijakke og matchende bukser. Politiet skriver yderligere, at han havde dækket nederste del af ansigtet helt op til øjnene med et partisan-tørlæde i farverne gul, orange og rød. Han havde formentlig handsker på.

Ifølge meddelelsen medbragte den efterlyste gerningsmand sort maskinpistol- eller gevær, som afhørte vidner har beskrevet som 90 til 100 centimeter langt, helt sort og plasticlignende.