Efterlysning: Bil forsvandt efter at have kørt cyklist ned

Fyns Politi efterlyser en personbil, der natten til søndag kort efter klokken 04.00 kørte en 26-årig mand på cykel ned på Vestre Stationsvej i Odense. Fold sammen
Læs mere
Foto: Kim Haugaard

Fyns Politi efterlyser en personbil, der natten til søndag kort efter klokken 04.00 kørte en 26-årig mand på cykel ned på Vestre Stationsvej i Odense.

»Efter uheldet sænkede bilen kortvarigt hastigheden, men speedede herefter op og kørte fra stedet. Bilen svingede ifølge et vidne kort efter til højre ad Store Glasvej og forsvandt,« skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Cyklisten fik svære læsioner i hovedet og var tidligere på natten i livsfare. Manden er nu indlagt på Odense Universitetshospital, men er uden for livsfare, oplyser politiet.

Politiet og en bilinspektør har konstateret, at den forsvundne bil formentlig har en grøn eller grønlig lakering. Politiet har også fundet en tabt nummerplade på uheldsstedet - AT72266.

Ifølge politiets registre stammer nummerpladen fra en Mazda 323 fra 1997, der er registreret til en mand i Odense SV.

»I sagens anledning efterlyser Fyns Politi derfor et grønligt køretøj - muligt en Mazda 323 - med skader på fronten. Endvidere efterlyses eventuelle vidner, der har opholdt sig på Vestre Stationsvej eller Store Glasvej omkring uheldstidspunktet,« skriver politiet.

BNB