Dykker leder videre ved Amager, hvor kvindelig blev fundet

Ifølge svensk nyhedsbureau er der dykkere i vandet ud for det sted på Amagers sydvestkyst, hvor liget af en kvinde er fundet.

Dykker i vandet, hvor politiet arbejder på Kalvebod Fælled ved Klydesøen på Amager, tirsdag den 22 august 2017. I vandet ved Kalvebod Fælled fandt politiet, mandag den 21 august 2017, en kvindetorso. Liget er endnu ikke identificeret. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe

Politiet er tilsyneladende endnu ikke færdige med at finkæmme det område på Amagers sydvestkyst, hvor man mandag fandt liget af en kvinde, der manglede både arme, ben og hoved.

Det svenske nyhedsbureau TT er til stede og fortæller, at en gummibåd er sejlet ud i vandet ud for findestedet. Et hold dykkere svømmer rundt i nærheden af båden.

Bureauets udsendte har også konstateret, at et stykke af den nærliggende cykelsti er afspærret, mens undersøgelserne står på.

BT fortæller samtidig, at dykkere allerede gik i vandet tirsdag morgen lidt efter klokken otte.

Københavns Politi vil dog ikke over for BT bekræfte, om man har folk på stedet.

Politiet har endnu ikke kunnet fastslå, om liget er den forsvundne svenske journalist Kim Isabel Wall, der har været efterlyst siden forrige fredag, efter at hun var om bord på ubåden »Nautilus« sammen med bådens ejer, Peter Madsen.

Til gengæld har Københavns Politi via Twitter meddelt, at man forventer at have nyt i sagen om det parterede lig senere tirsdag.