Dronningen har fået en mindre skov i gave

Her kan du følge med i hvilke gaver, landets regent modtager på sin fødselsdag.

20.15
Fredensborg Kommune har foræret dronningen 500 rødgraner, der skal plantes ud i slotshaven.

19:39
Statsminister Lars Løkke Rasmussen er sammen med sin hustru netop ankommet til Fredensborg Slot og Hendes Majestæts festmiddag. Parret har sammen med regeringen og Folketinget givet dronningen en nyanlagt rosenhave til Frederiksborg Slotspark. Den er endnu ikke anlagt, så vi må vente til efteråret.

19:15
Gæsterne til festmiddagen på Fredensborg ankommer i dette øjeblik. De nære venner til dronningen, som blandt andet tæller familien Hillingsøe, baronesse og baron Reedtz Thott, er gået sammen om gaven til dronning Margrethe. De har købt et skrivebord.

15.34
I sin tale på Københavns Rådhus takkede dronningen for sin pengegave. Dronningen modtog 230.000 kroner af overborgmesteren - pengene skal bruges til at renovere kongehusets repræsentationslokaler på Christiansborg. "Tusind tak for den varme modtagelse. Og tusind tak for gaven. Den vil gøre stor glæde for hele befolkningen," sagde dronning Margrethe i sin tale.

14.44
Tillykke: Rejseliv.dk har udvalgt otte steder, der på den ene eller anden måde betyder noget for dronningen, og som hun nok vil blive glad for et rejsegavekort til. Se steder her.

14.15
Københavns Bagerlaug har lavet en "kage-dame" til dronningen. Den har rød kjole på og et flot flag på maven.

11.36
Rigtig mange danskere har aflveret gaver til dronningen ved Det Gule Palæ. Malerier, tøj og smykker er blandt de mest populærer gaver.


10.38
Alle danskere kan indtil klokken 16 i eftermiddag aflevere deres gaver til dronning Margrethe i det Gule Palæ på Amalienborg. Blandt de private gaver er intet mindre end verdens bedste øl. Den kommer fra Nørrebro Bryghus og har netop vundet en guldmedalje ved World Beer Cup.

10.35
Flere af dronningen gaver er allerede afsløret. Fra Christian Kjær modtager dronningen havemøbler, fra Dansk Industri får dronning Margrethe sølvknive, som hun har ønsket sig, og fra regeringen og folketinget får Hendes Majestæt en rosenhave til Fredensborg Slotspark. Den gave kan dog først ses til efteråret, fortæller TV2.

10.17
Den hemmelige gave på Fredensborg Slotsplads er netop blevet afsløret. Det viste sig at være en skulptur, som prins Henrik har lavet til dronningen.

08.24
På pladsen foran dronningens soveværelsesvindue på Fredensborg står en skulptur med et hvidt lagen over. Rygterne siger at det er en gave fra prins Henrik. Dronningen vækkes klokken 9.00 med fødselsdagssang.

08.01
Dronningen fik et digt af prins Henrik. Det fik hun ved gallaforestillingen på Det Kongelige Teater. Det var skuespilleren Søren Sætter-Lassen der læste prins Henriks fødselsdagsdigt op.
"Jeg vil være den skygge, der føjer dine fodtrin. Mit ønske er blot at følge dit spor til vort stævnemøde", lød det.

07.16
Vil du også gerne give Danmarks dronning en gave, så kan du aflevere din gave i det Gule Palæ ved Amalienborg mellem klokken 09 og klokken 16 i dag. Her finder du også gratuleringslister, der ligger fremme fra klokken 10 til klokken 14.