Drama i retten: Drabstiltalt overfaldet i rockersag

I dag fortsætter retssagen mod den 34-årige mand, der fredag erkendte at have dræbt et 25-årigt Satudarah medlem og derefter tvunget en anden person til at partere rockerens lig. Der var drama fra starten.

Retten i Glostrup i dag, tirsdag den 10. oktober, hvor den store straffesag om bestikkelse mod it-selskabet Atea og syv mænd i dag indledes. Det påståede udbytte var på cirka en million kroner. Blandt gaverne var rejser til et Formel 1 løb i Dubai og til Las Vegas samt middage på fornemme restauranter.De tiltalte nægter sig skyldige. Der er afsat over 30 retsmøder til sagen, som ventes at slutte i begyndelsen af februar 2018. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Opdateret: Den 31-årige mand, der angreb den tiltalte, er nu selv anholdt og skal i grundlovsforhør tirsdag. Det skriver Vestegnens Politi i en pressemeddelelse.

Dommeren var kun lige gået ind af døren i retssal 304 i Retten i Glostrup. Pludselig rejste, hvad der menes at være et Satudarah-medlem sig, han tog en stol og løb hen mod den 34-årige Dennis, der er tiltalt for drab, og råbte mod ham. Han kastede stolen mod den tiltalte.

»Din fucking bøsserøv,« råbte han.

Manden løb efterfølgende videre hen mod tiltalte, men politiet trådte hurtigt til og fik ham lagt ned. Tiltaltes forsvarer Jesper Storm Thygesen undgik netop at blive ramt af stolen.

»Fjern din fucking hånd mand,« sagde manden, da han lå ned med fire kampklædte politimænd ovenpå sig.

Efter optrinnet blev alle, der ikke var registreret som pårørende sendt ud af retssalen. En mand, som sagde han var den dræbtes bror, blev dermed også sendt ud af retten. Han fik dog lov at komme ind igen.

Episoden kommer ovenpå en voldsom afhøring, der udspillede sig i Retten I Glostrup i fredags. Den 34-årige tiltalte familiefar Dennis erkendte, at han sidste år dræbte det 25-årige Satudarah-medlem Kasper i tiltaltes egen lejlighed - Dennis mener dog, at drabet skete i selvforsvar. Derefter tvang han med dødstrusler Kaspers ven Kenneth til at partere liget, som senere blev dumpet. Det erkendte han også, ligesom han erkendte, at han indespærrede Kenneth i næsten en uge.

Fredag blev der i detaljer fortalt, hvordan parteringen, drabet og bortskaffelse af liget fandt sted.

Op til drabet havde Kasper og Dennis været i kontakt med hinanden. De var venner, og Dennis skyldte bl.a. Kasper penge. På drabsdagen var de tre mænd i Dennis' lejlighed, og det var altså her Kasper døde.

Under dagens retsmøde skal Kenneth bl.a. vidne om parteringen og den efterfølgende indespærring.

Der har længe været spekuleret i, om mordet på Kasper ville kaste eventuelle hævnakter af sig og indtil videre, kan det tyde, at episoden er den første, som direkte er afledt af drabet.

Sagen er en nævningesag, og der forventes dom den 7. december.

Alle navne i artiklen er dæknavne. Berlingske er bekendt med personernes identiteter.