Dræbersnegle giver gevinst

Sneglesnask på grunden giver penge på kistebunden. Producenten af produktet Ferramol mod dræbersnegle har tredoblet sit salg i forhold til sidste år.

Drys blå sneglekorn ud i haven, og dine slimede mareridt kan være omme. SnegleFri Ferramol hedder produktet, mange haveejere har stiftet bekendtskab med i kampen mod de grovædende dræbersnegle.

Selvom produktet kan gribe ind i økosystemer og fødekæder, da det også slår andre snegle ihjel, står kunderne i kø. Hos ECOstyle, der laver produktet, gnider man sig i hænderne - salget er tredoblet siden sidste år.

- Vi har fået mange, mange flere ordre, end vi nærmest har kunne nå at betjene på vores kontorer og lager. Og mange forbrugere har ringet og stillet spørgsmål om produktet. Så vi har aflyst vores ferier og står her og pakker ordrer om lørdagen og om aftenen for at følge med, siger direktør i ECOstyle Lars Bjørnsbo til Ritzau.

Han regner med, at firmaet når op på en omsætning på 30 millioner i dette regnskabsår. Det er mere end en fordobling af sidste års omsætning.

/ritzau/