Drabstiltalt storebror: »Han skulle have holdt hende fast og taget hende på brysterne. Det var jeg ikke så glad for«

(ARKIV) Shelter i Nordskoven ved Haslevej i Rønne på Bornholm, mandag den 29. juni 2020. En 28-årig mand, med afrikanske rødder, fra Sjælland blev tirsdag den 24. juni fundet dræbt ved shelterpladsen. Han var blevet ramt af slag med rafter, flasker og knytnæver og af flere knivstik.. Selv om begge brødre, der er sigtet for et omtalt drab på Bornholm, har afgivet forklaring, skal de fortsat sidde fængslet. Ellers kan de afstemme forklaringer. Det skriver Ritzau, onsdag den 22. juli 2020.. (Foto: Pelle Rink/Ritzau Scanpix) Fold sammen
Læs mere
Foto: Pelle Rink
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

Den ældste bror, der er tiltalt i sagen om drabet på 28-årige Phillip Johansen, forklarer sig mandag i Retten på Bornholm.

Her fortæller han - ligesom den tiltalte lillebror har fortalt - moren havde fortalt, at den 28-årige havde forgrebet sig på hende.

»Han skulle have holdt hende fast og taget hende på brysterne. Det var jeg ikke så glad for«, siger den 26-årige storebror.

Natten til den næste dag tævede storebroren og lillebroren Phillip Johansen i en skov. Johansen døde som følge af volden.

Opdateres...