Drabstiltalt havde kig på småpiger

Politiet fandt liste med oplysninger om børn ved anholdelsen af manden, der er tiltalt for at have myrdet Maria Møller Christensen.

Retten i Herning indleder i dag sagen mod en 48-årig mand, der er tiltalt for drabet på Maria Møller Christensen, som blev dræbt nytårsnat. Sagen fortsætter ugen ud, og der ventes dom senest den 3. december. Fold sammen
Læs mere
Foto: NF
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Noget tyder på, at den 48-årige tiltalte i sagen om drabet på Maria Møller Christensen har en seksuel interesse i mindreårige.

Det kom frem under mandagens retsmøde, da anklager Charles Conrad gennemgik en række af de beviser, der er i sagen. Det drejer sig blandt andet om en liste, der blev fundet i mandens pung, efter at han blev anholdt.

Her havde den 48-årige en håndskrevet seddel inddelt i felter. På sedlen stod forskellige pigenavne og oplysninger om deres udsende. Ved flere af pigerne, der alle er unge, stod der også oplysninger om deres kønsbehåring.

Ti og tolv år

Ud for et af pigenavnene på sedlen stod alderen 10 år. Ud for et andet stod der 12 år. I pungen blev der også fundet lokker af hår. Hvem det stammer fra, ved politiet ikke.

Om sedlen blot er et resultat af mandens seksuelle fantasi, om han har fundet piger på nettet, eller om han ligefrem har observeret og måske skygget purunge piger, vides ikke.

I sagen er det dog kommet frem, at de psykiatere, som har undersøgt den tiltalte, ikke er i tvivl om, at manden har en pervers og afvigende seksualitet.

Manden nægter sig skyldig i drabet på Maria Møller Christensen. Hendes lig blev fundet nytårsdag i kælderen under Rolighedsvej 1 C i Herning. Her endte den unge kvinde sine dage, efter at hun nytårsaften forlod en fest i Museumsgade i Herning.

Hendes død var brutal. Anklager Charles Conrad har side efter side dokumenteret de skader, der var på pigens krop. Maria blev dræbt ved strangulation. Hun fik et par strømpebukser viklet fire gange rundt om halsen af den mand, der voldtog og dræbte hende.

/ritzau/