Drabstiltalt førte register over kønshår

Politiet fandt liste med oplysninger om kvinder og deres kønshår ved anholdelsen af drabstiltalt.

Retten i Herning indleder i dag sagen mod en 48-årig mand, der er tiltalt for drabet på Maria Møller Christensen, som blev dræbt nytårsnat. Sagen fortsætter ugen ud, og der ventes dom senest den 3. december. Fold sammen
Læs mere
Foto: NF
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er billedet af en afvigende drabstiltalt mand, der bliver tegnet mandag i retten i Herning. Anklager Charles Conrad fortæller, at man ved anholdelsen af manden i januar gjorde et sælsomt fund.

- I hans pung havde han en liste over kvinder med oplysning om deres kønsbehåring, fortæller anklageren i sin fremlæggelse af sagen.

Manden på anklagebænken er 48 år og er tiltalt for drabet på den 21-årige Maria Møller Christensen. Drabet fandt sted nytårsnat. Den unge kvinde blev fundet kvalt dagen efter.

Ud over listen med oplysningerne om kvinderne, fandt man også en hårtot i mandens pung.

- Hårtotten har været til undersøgelse, men det har ikke været muligt at sige, hvor det stammer fra. Men det stammer ikke fra Maria Møller Christensen, siger Charles Conrad til Ritzau.

Anklageren fortalte også under forelæggelsen af sagen, at den anklagede har en afvigende og pervers seksuel karakter. Sådan lyder vurderingen fra de læger, der har undersøgt manden.

Anklageren fortalte også andre ting om manden. Han har to børn, der stammer fra et tidligere ægteskab. De er begge i familiepleje i dag. Inden han blev anholdt arbejdede han i Kvickly, og han har ikke nogen egentlig uddannelse. Han har taget 10. klasse og har været i militæret.

Den 48-årige nægter sig skyldig i anklagerne om drab og grov voldtægt.

/ritzau/