Drabsmand smed offers værdier ud

Politiet formoder, at den rumænske dobbeltmorder, Marian Clita, har smidt de få værdier fra sig, som han slog stewardessen Vera Vildmyren ihjel for.

Foto: Christian Als
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Politiet regner med, at den 58-årige Marian Clita har smidt nogle af de i forvejen få værdier fra sig, som han mandag aften brutalt dræbte den norske stewardesse Vera Vildmyren for at få fingre i.

Politiet har endnu ikke fundet værdierne, der ifølge anklager Jakob Buch Jepsen består af et ur, en pung og en telefon.

- Noget tyder på, at han kan have kastet det fra sig undervejs, siger anklageren, der fredag vil bede dommeren i Københavns Dommervagt om at varetægtsfængsle rumæneren og få ham mentalundersøgt.

Ifølge Jakob Buch Jepsen har rumæneren tilstået, at han udelukkende slog den 42-årige mor til to børn ihjel for at tage hendes værdier.

Det var tilfældigt, at det lige blev Vera Vildmyren. Marian Clita havnede på 20. etage på Hotal Radisson Blu, fordi han fulgte med som det tynde øl i elevatoren sammen med nogle hotelgæster.

Her boede Vera Vildmyren, og ifølge politiet er der noget, der tyder på, at stewardessen ikke havde lukket døren til sit værelse.

Vildmyren blev dræbt med adskillige slag med et instrument, og hun blev også stukket med en spids genstand.

Marian Clita meldte torsdag sig selv på en politistation i Malmø. Efterfølgende blev han fragtet til København, hvor han straks tilstod drabet.

/ritzau/