DR jubler over grandprixvinder: Anja kan vinde Eurovision

Selv om DR's underholdningschef svor ikke at spå Anja som vinder af Eurovision, kan han alligevel ikke dy sig.

DR''s underholdningschef kunne ikke holde masken. Han tror på, at Anja Nissen kan vinde Eurovision i maj. Scanpix/Sarah Christine Nørgaard Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Herning. Det er en svært begejstret underholdningschef ved DR, der lørdag aften kommenterer vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2017.

- Du får mig ikke til at sige, at vi har fundet en vinder af Eurovision. Det gør du simpelthen ikke. Det har jeg sagt de ni forudgående år, og det er nærmest blevet en kliché. Så det har jeg besluttet mig for, at jeg ikke vil sige, siger Jan Lagermand Lundme.

- Men jeg har ment det hvert år. Og jeg mener faktisk også i år, at Anja kan vinde Eurovision. Men jeg vil ikke sige det, siger Jan Lagermand Lundme, der dog må sande, at hans begejstring har afsløret ham.

- Okay. Nu har jeg jo sagt det, griner underholdningschefen.

Han lægger ikke skjul på sin overbevisning om, at Anja Nissen er den rigtige at sende til Eurovision Song Contest i Kiev.

- Jeg er tryg og glad og ovenud lykkelig. Anja er så overbevisende, når hun synger. Hun ejer scenen, siger Jan Lagermand Lundme.

Både juryen og han selv er enige om, at finalefeltet i årets danske melodigrandprix var stærkt, og at alle tre finalister kunne have klaret sig godt i det europæiske melodigrandprix.

- Jeg har det rigtig godt med, at Anja har vundet. Jeg læner mig rigtig meget tilbage i det, juryen har sagt, for de har ekspertviden, siger Jan Lagermand Lundme.

Om tiende gang bliver lykkens gang, vil blive afsløret i maj, når Eurovision Song Contest løber af stablen i Ukraine.

/ritzau/