Dommer løslader 20-årig efter jalousidrama på Mors

To mænds skænderi om en kvinde førte lørdag eftermiddag til, at et jagtgevær blev affyret på Mors.

Selv om han affyrede haglgevær i retning af rival, er en 20-årig mand ikke sigtet for drabsforsøg, men for at udvise grov kådhed og for at forvolde fare for en andens liv eller førlighed. Arkivfoto. Free/Colourbox Fold sammen
Læs mere

En dommer har søndag løsladt en 20-årig mand efter et jalousidrama på Mors.

Lørdag eftermiddag skal den unge mand have affyret et skud i retning af en rival. Men på trods af mistanken og anklagemyndighedens krav om fængsling mente dommeren ikke, at der var grund til at sende manden bag tremmer.

»Løsladelsen skete med henvisning til, at der ikke var nogen medgerningsmænd på fri fod. Samtidig mente man, at sagen allerede var godt belyst og pegede på, at manden var ukendt af politiet«, siger vagtchef Bjarne Askholm fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Sagens anklager gør dog mandag endnu et forsøg på at sende den sigtede bag tremmer. Det sker, når Vestre Landsret behandler spørgsmålet om fængsling eller ej.

Den formodede gerningsmand er ikke sigtet for drabsforsøg, men for at udvise grov kådhed og for at forvolde fare for en andens liv eller førlighed.

Midt- og Vestjyllands Politi fik anmeldelsen om skyderi i Sillerslev på Mors klokken 15.17 lørdag.

»Den ene havde truet den anden, som sad i en bil, med at kaste en sten efter ham. Derefter stak manden i bilen et dobbeltløbet jagtgevær ud af vinduet og affyrede to skud,« siger Bjarne Askholm.

Ingen af skuddene var i nærheden af at ramme den forurettede, en 29-årig mand.

Ifølge vagtchefen skulle motivet være jalousi. Han er dog ikke klar over detaljerne i sagen.

»Der er noget jalousi indover. Ham, som skød, havde den anden mands ekskæreste og en anden kvinde med i bilen,« siger vagtchefen.

Også de to kvinder blev i første omgang anholdt, men senere løsladt.