Dødsulykke ved P3-fejring kaster skygge over festlighederne

En 32-årig mand omkom på tragisk vis, da han lørdag aften faldt og ramte nogle kampsten i vandkanten omkring Trekroner Fortet. Det er »ubeskriveligt tragisk«, lyder det fra P3.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den tragiske ulykke, hvor en 32-årig mand døde under DRs fejring af P3s 50-års fødselsdag, fik søndag DR til at ændre radiokanalens sendeplaner. Planen var at sende musik og stemning fra festen, men det er nu udskudt til senere på ugen.

»Det er ubeskriveligt tragisk, at det kunne ske, og vores eneste tanker går lige nu til de pårørende til de to, som blev ramt af ulykken. Det er helt uvirkeligt for os, at en aften, som var fyldt af glæde, god stemning og fest, kunne ende så tragisk,« skriver P3 på kanalens Facebook-side.

Ud over den 32-årig, som omkom efter et fald fra Trekroner Fortet, blev en 34-årig mand kvæstet.

Ifølge Københavns Politi gled den 32-årige i noget vådt græs og faldt fire meter ned i nogle store kampsten, der omgiver fortet i vandkanten.

Den omkomne gik på ulykkestidspunktet sammen med den 34-årig. Han faldt, mens trods kvæstelserne meldes uden for livsfare.

Ifølge dr.dk. havde DR, Københavns Kommune og Københavns Politi på forhånd lavet en risikovurdering af arrangementet. Den vil politiet nu se på i forhold til ulykkesstedet.

Op mod 1.000 personer deltog i festlighederne på fortet, der blev anlagt som en del af Københavns befæstning i 1787, og som fungerer som yndet udflugtsmål.