To døde af madforgiftning

En 45-årig mand og hans 18-årige søn fra Ejstrupholm er døde af madforgiftning, formentlig fremkaldt af rejer.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver Horsens Folkeblad mandag.

Den 45-årige far og hans 18-årige søn blev angiveligt forgiftet under en middag i deres hjem nytårsaften. Også den 45-åriges datter på ni har været indlagt på sygehuset, og flere andre deltagere i selskaber har haft symptomer på madforgiftning, oplyser vicepolitiinspektør Morten Anker Jensen i Horsens Politi til Horsens Folkeblad.

"Kl. 21.54 nytårsaften fik vi anmeldelse om, at den 45-årige mand var død. Han havde fået kraftige mavesmerter, stakåndethed samt opkastning og diarré," siger vicepolitiinspektøren.

Faderen døde på Give Sygehus, mens sønnen først natten til i går blev bragt til sygehuset. Også han var død ved ankomsten.

Datteren meldes uden for livsfare. Hun behandles på sygehuset i Kolding.

Embedslægen i Vejle Amt, Arne Poulstrup, behandler nu sagen, og han siger, at symptomerne tyder på madforgiftning. Endnu er det dog ikke afklaret, om der er tale om en virus, bakterier eller en gift. Han har en foreløbig mistanke til nogle rejer, som deltagerne i nytårsmiddagen indtog.

Madresterne analyseres af Levnedsmiddelkontrollen, mens dels Statens Seruminstitut og Vejle Sygehus undersøger de øvrige prøver, skriver Horsens Folkeblad.

Ritzau