Død kvinde identificeret som Ruth Teisen

Det ene af de to lig, fiskere fandt ud for Langeland mandag, er identisk med Ruth Teisen, der blev dræbt sammen med sin mand i juni.

Retsmedicinerne kunne tirsdag med sikkerhed fastslå, at et af de lig, som fiskere fandt mandag, er identisk med Ruth Teisen. Hun forsvandt sammen med sin mand Finn i begyndelsen af juni fra parrets båd ud for Ærø. Politiet anholdt kort efter en 25-årig mand, som blev varetægtsfængslet for at have knivdræbt parret.

Indtil mandag har parret været sporløst forsvundet, men fiskere fik syd for Bagenkop på Langeland to sammenbundne lig i trawlet, og alt tydede på, at der var tale om Teisen-parret.

- Retsmedicinerne kan med 100 procents sikkerhed sige, at kvinden er Ruth Teisen. Det er fastlagt ved en undersøgelse af hendes tandsæt, siger efterforskningsleder Henning Christiansen, Fyns Politi, til Ritzau

- Og vi er sikre på, at manden er Finn Teisen. Det er godt nok ikke endeligt bekræftet af retsmedicinerne, men han svarer til signalementet, siger Henning Christiansen.

/ritzau/