Direktør søger forlig før dom

Bedrageritiltalt direktør for annoncefirma søger forlig kort før dom, der kan koste millionbeløb. Han driver firmaet videre trods løfte om at lukke det.

Kort før der falder dom i en straffesag, der kan koste flere års fængsel og et millionbeløb i erstatninger, forsøger Lasse Schou, der er direktør og eneejer af annoncefirmaet Dansk Tele Support, at slippe for en del af regningen.

Hans advokat har tilbudt Vejle Kommune, der kræver 250.000 kroner tilbagebetalt for værdiløse internetannoncer, seks forskellige forligsmæssige løsninger, der alle indebærer, at Lasse Schous firma slipper med at betale væsentligt mindre end halvdelen.

Vejle Kommune har fået frist til at acceptere forliget til den 23. august - fem dage før byretsdommen falder. Men det bliver der ikke noget af, siger kommunens chefjurist, Steen Jørgensen.

Det er uvist, om Lasse Schou på lignende vis har søgt at få rabat hos andre af dem, som han og hans makker er tiltalt for at bedrage. Forligstilbuddet er udsendt af hans advokat, Per Skelbæk, der henviser til sin klient. Og Lasse Schou ønsker ikke at kommentere det.

/ritzau/