Direktør nægter voldtægter i swingerklub og på nudiststrand

Fire kvinder beskylder nordsjællandsk direktør for krænkelser og voldtægter, da de var ansat hos ham.

Retten i Glostrup har afsagt dom i en voldsom sag om grov vold og seksuelle overgreb. Den tiltalte blev idømt forvaring. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mathias Svold
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det handler ene alene om hævn på grund af en fyring, at en ung kvinde beskylder sin nu tidligere chef for at have chikaneret hende seksuelt i flere tilfælde.

Det fortæller direktøren mandag i Retten i Glostrup, hvor han er tiltalt i en omfattende sag, som ud over chikane af den unge kvinde handler om anklager for voldtægt af tre andre kvinder, der var ansat i virksomheden i København.

»Hun var meget direkte og sagde, at hun gerne ville have en seksuel relation med mig, lyder det fra den portugisiske tolk, som oversætter den nordsjællandske direktørs vidneforklaring over for dommere og nævninger.«

Han taler om en ung kvinde, der ifølge sagens anklageskrift blev udsat for flere voldtægter, blandt andet på en swingerklub og på en nudiststrand i Hundige.

Ifølge anklageskriftet skulle han have truet hende med at fyre hende og sagt til hende, at han betalte hende for at være hans »luder«, hvis ikke hun makkede ret.

Men ifølge ham selv var det altså på kvindens eget initiativ, at de to havde sex.

De tre kvinder, som ifølge anklageskriftet blev udsat for voldtægter eller voldtægtsforsøg af manden, blev alle kørt til en strand i Hundige. Stranden er kendt både som et nudistområde, og som et område, hvor navnlig homoseksuelle mænd, men også andre, dyrker sex i det fri.

I to tilfælde stod andre mænd, som var i området, og overværede overgrebene, mens de onanerede. Den ene kvinde blev endda befamlet af et par af tilskuerne, lyder det i anklageskriftet.

Manden forklarede mandag i retten, at den første af de kvinder, som ifølge anklagemyndigheden blev udsat for overgreb, var datter af en kvinde, som passede hans heste.

»Hun var som en lillesøster for mig, lød det fra manden, der afviser overhovedet at have gjort tilnærmelser til kvinden.«

Hun blev ansat i hans firma, men hun var dårlig til sit job, og derfor blev hun fyret. Og hendes anmeldelse af ham, handler om hævn, lyder hans forklaring.

Det var imidlertid en anden kvinde, som anmeldte sagen i august sidste år, og det var på baggrund af hendes anmeldelse, at politiet iværksatte en efterforskning, som siden førte til de øvrige kvinder.

Selvom der indgår 22 forhold om blufærdighedskrænkelse, voldtægt og trusler i sagen, har anklagemyndigheden undervejs ikke vurderet, at der har været grundlag for at kræve manden varetægtsfængslet.

Behandlingen af sagen fortsætter de kommende uger, og der ventes at falde dom i slutningen af september.

/ritzau/