Det Nye Talkshow får bøder for våbenstunt

Politiet har nu sendt bøder for i alt 32.000 kroner til DR for en overtrædelse af våbenlovgivningen.

Det var i foråret, at reporter Signe Molde fra programmet Det Nye Talkshow mødte op ved en reception hos lokalpolitiet i Nykøbing Sjælland med en taske fuld af våben. Det kommer nu til at koste hende, Anders Lund Madsen og redaktionschefen på Det Nye Talkshow på DR nogle klækkelige bøder. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er sendt mærkbare bøder af sted med posten til tre ansatte hos DR efter et våbenstunt, der ikke faldt i politiets smag.

Det var i foråret, at reporter Signe Molde fra programmet Det Nye Talkshow mødte op ved en reception hos lokalpolitiet i Nykøbing Sjælland med en taske fuld af våben.

Formået var tilsyneladende at se, om ordensmagten kunne finde en passende grimasse, da Molde "tilfældigt" hev en håndøkse, en peberspray og tre knive frem midt på politistationen.

Nu har Midt- og Vestsjællands Politi sendt bødeforlæg af sted til de tre, som politiet mener kan gøres ansvarlige for happeningen.

- Det er blevet til bøder på 10.000 kroner til journalisten og studieværten og 12.000 til redaktionschefen, bekræfter politiets talsmand, Lene Madsen.

Hvis ikke DR af sig selv betaler bøderne, vil sagen gå i retten. Vært på talkshowet er Anders Lund Madsen.

/ritzau/