Desperat mand skudt foran seksårig datter

Betjents pistol klikkede under drama på Amager, hvor han og en anden betjent affyrede fire skud, da desperat mand gik til angreb.

En seksårig pige var onsdag morgen vidne til et skuddrama i sit hjem på Amager. Først ville hendes mor tage sit liv med en køkkenkniv. Derefter satte faren en kniv for struben af den lille pige og truede med at slå hende ihjel. Og til sidst så datteren til, da hendes far blev skudt i maven af politiet.

Dramaet blev genfortalt i et kort retsmøde torsdag formiddag i Dommervagten, da politiet fik sit ønske om varetægtsfængsling af faren opfyldt.

Forældrene var desperate, da to betjente tidligt om morgenen kom for at sætte familien på gaden. Efter at manden havde truet med at slå datteren ihjel, kom han ifølge politiet i slåskamp med de to betjente, og det lykkedes ham at vælte den ene, en kvindelig betjent, omkuld på gulvet.

Han stak hende i benet med kniven, mens den anden betjent blev stukket i hånden. Denne betjent affyrede tre advarselsskud med sin tjenestepistol, som derefter klikkede. Så greb den kvindelige betjent sit våben og skød manden i den nederste del af maven.

/ritzau/