Dansker hentede sin stjålne trailer i Serbien

Trailerudlejer Kim Rich blev beskudt og jagtet af serbere, da han selv hentede sin stjålne trailer i Serbien.

Der er omkring 2.000 kilometer fra Danmark til Serbien, og turen tager godt 20 timer hver vej. Fold sammen
Læs mere
Foto: Google Maps
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

Kim Rich ejer et trailerudlejningsfirma, og han finder sig ikke i tyveri.

Da en nyindkøbt trailer til 40.000 kroner ikke blev leveret tilbage, meldte han først tyveriet til politiet, som ikke kunne hjælpe ham, fordi traileren ikke længere befandt sig i Danmark - en GPS-sender monteret på den viste, at den var endt i Serbien.

Men traileren var ikke forsikret, og Kim Rich tog derfor sagen i egen hånd. Sammen med kæresten kørte han de i alt godt 4.000 kilometer frem og tilbage til det sydlige Serbien for at hente sin ejendom. Og han fandt den, skriver tv2.dk.

»Så ser jeg bare traileren stå der bag en dansk indregistreret bil inde bag et hegn. Jeg går simpelthen hen og hiver porten op og bakker ned,« fortæller han til tv2, som har illustreret selvhenter-aktionen grafisk.

»Jeg er ovre og hægte den af den anden bil, og lige da jeg hægter den af den anden bil, kan jeg godt høre, at der rumsterer lidt oppe fra huset af, og så begynder der bare at komme serbere rundt omkring fra. Og så kører vi ellers derudaf,« siger Kim Rich til TV2 og fortæller, at han hørte et brag oppe fra huset, hvor de tililende serbere skød op i luften, mens han tog flugten med sin trailer hægtet bag på bilen.

Ikke desto mindre ville han gøre det samme igen - omend måske med lidt mere planlægning, lyder det.

Kim Rich har bekræftet historien overfor Berlingske. Han fortæller i aftenens udgave af TV2s kriminalprogram, Station 2, klokken 20:50 mere om, hvorfor han tog sagen i egen hånd.

En GPS-sender på trailer afslørede tyvene. Men ikke at de var bevæbnet.

Posted by Berlingske on 20. august 2015