Danske turister evakueres fra Mexico

Europæiske Rejseforsikring hjælper nu alle rejsende hjem, mens Forsikringsoplysningen lover pengene igen, hvis du har købt billet.

Europæiske Rejseforsikring har med øjeblikkelig virkning valgt at hjælpe alle rejsende forsikret hos selskabet ud af Mexico på grund af faren for at blive smittet med svineinfluenza.

Europæiske sætter evakueringen i gang for at komme en forværring af situationen i Mexico i forkøbet og sikre, at alle forsikrede rejsende kan forlade landet, før yderligere sikkerhedsforanstaltninger fra myndighedernes side eventuelt gør det umuligt at rejse ud, lyder det i en pressemeddelelse.

- Vores risikokonsulenter og vores læger har fulgt situationen i Mexico meget nøje de seneste døgn, og blandt andet på baggrund af deres vurderinger vælger vi nu at hjælpe alle vores forsikrede ud. Vi har et ansvar for vores kunder, og vi vil i den nuværende situation ikke løbe nogen form for risiko på deres vegne, siger underdirektør i Europæiske, Jakob S. Bender.

Samtidigt oplyser Forsikringsoplysningen, at du måske kan få dine penge igen, hvis du skal til Mexico på ferie, men ikke vil af sted på grund af svineinfluenzaen. Udmeldingen kommer efter Udenrigsministeriet i går frarådede alle unødigvendige rejser til Mexico.