Dansk rigmand overfaldet og bestjålet på åben gade: Nu udlover han en dusør

Foto: Sophia Juliane Lydolph
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En dusør på 25.000 kroner.

Det udlover Saxo Bank-stifter Lars Seier Christensen til den eller de personer, der ved noget de overfaldsmænd, der i nat stjal hans luksus-ur.

Den 54-årige rigmand spiste i går middag med nogle venner i København, og flokken gik derefter i byen for at få nogle drinks.

Men hvad der skulle have været en hyggelig aften med vennerne, endte som et sandt mareridt.

Cirka klokken 1 blev vennerne og Lars Seier Christensen antastet af to mænd på hjørnet af Kgs. Nytorv og Hovedvagtsgade. Her blev en af vennerne skubbet omkuld af de to ukendte gerningsmænd. Mens Lars Seier Christensen forsøgte at hjælpe sin ven på benene igen, stjal de hans herreur af mærket Ulysse Nardin. Ifølge Saxo Bank-stifteren forsvandt gerningsmændene ned ad sidegaden Ny Adelgade.

»Det gik så hurtigt. Jeg opdagede ikke selv, at det var væk. Det var faktisk en af mine venner, som sagde, at det var væk. Det er drønirriterende, fordi jeg kunne smadergodt lide det ur. Det var et jeg købte til mig selv i gave,« fortæller Lars Seier Christensen.

Ifølge Lars Seier Christensen har uret en værdi af 300.000 danske kroner, og ganske få personer i Danmark har et ur magen til.
Nu udlover han så en dusør på 25.000 kroner til den eller de personer, der kan hjælpe ham med at få sit ur igen. Om det lykkedes, tvivler han på, men håbet lever.

»Det er jo ikke engang sikkert, at uret er i Danmark længere. Jeg har læst mig frem til, at der er foregået mange gadetyverier i området omkring Kongens Nytorv, så mit opslag på Facebook tjener også som advarsel til de borgere, der færdes i området,« siger han.

Lars Seier Christensen har endnu ikke anmeldt overfaldet og tyveriet til politiet, men det vil han helt sikkert gøre, fortæller han. Det gik så hurtigt, at han ikke nåede at få noget signalement på gerningsmændene.

Han har det fint efter den ubehagelige oplevelse, men der er endnu ikke dukket nogle brugbare henvendelser op om det forsvundne ur.

Københavns Politi fortæller, at de hverken kan be- eller afkræfte, at de har modtaget en anmeldelse fra Lars Seier Christensen eller de andre, han var i byen med.