Dansk kokke-sølv

I VM for kokke fik danske Rasmus Kofoed en flot andenplads.

Den danske kok Rasmus Kofoed kæmpede mod verdens bedste i branchen, da han onsdag vandt sølv ved VM for kokke. Med en bronchemedalje fra i fjor er han den første kok nogensinde, der har vundet to medaljer i den prestigefyldte konkurrence Bocuse d'Or.

Guldet gik til Frankrig, mens Schweiz fik en tredieplads.

Til konkurrencen skulle kokkene kreere en fiskeret med norsk helleflynder og kongekrabbe og en kødret med fransk Bressé-kylling, som Rasmus Kofoed gjorde personlige og danske ved blandt andet at tilføje sønderjysk rugbrød, linemuslinger fra Limfjorden, jordskokker fra Lammefjorden, økologisk fløde fra Thise og tyttebær fra Rebild Bakker, skriver Avisen.dk.

Rasmus Kofoed har blandt andet har været kok på `Komandanten' og `Kroghs Fiskerestaurant' samt køkkenchef på `Egoisten' og `D'Angleterre'. Til april åbner han sammen med Søren Ledet en økologisk og biodynamisk restaurant i Kongens Have, skriver Avisen.dk