Dansk flugtkonge pågrebet iført paryk: Fanget for 22. gang

40-årige Brian Bo Larsen er fanget efter endnu en fangeflugt og ti dage på fri fod.

Flugtkongen Brian Bo Larsen fik 10 dage på fri fod efter han for 22. gang i sit liv stak af fra et fængsel. Han blev fanget på Fyn, da han kørte galt nær Odense iført paryk og angiveligt påvirket af stoffer. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Flugtkongen Brian Bo Larsen blev natten til mandag anholdt i Birkum på Fyn, efter han lørdag 13. december flygtede fra statsfængslet i Vridsløselille, skriver bt.dk.

Fangen - også kendt som »flugtkongen« - havde tilsyneladende haft travlt i sine ti dage i frihed.

I en stjålet bil havde flugtkongen samlet en prostitueret kvinde op i Odense by. Med en ikke-identificeret form for narko i blodet kørte han ad Tingkærvej sydøst for Odense. På et tidspunkt tog narkorusen dog overhånd, og han begyndte angiveligt at hallucinere. Det har den prostituerede passager fortalt til politiet ifølge vagtchefen ved Fyns Politi.

Fangen på flugt bragede igennem et plankeværk, kørte ind i træer og sloges med personer, der ikke var der.

Det fik en bekymret beboer i den fynske landsby til at ringe til politiet, der straks rykkede ud. Da de ankom til stedet, var flugtkongen forsvundet, og tilbage stod den kvindelige passager.

Politiet fik fat i en hundepatrulje, der efter kort tid fandt flugtkongen. Han opgav et falsk navn og matchende CPR-nummer, men da han var kørt til politigården i Odense, faldt tæppet.

Brian Bo Larsen havde udstyret sig med en brun paryk, der sad så langt nede i panden, at vagtchefen anede uråd.

Og da han hev parykken af den narkopåvirkede mand, opdagede han, at der var tale om flugtkongen Brian Bo Larsen.

Indtil videre skal flugtkongen blive bag lås og slå på politigården i Odense. Derefter tager anklagemyndigheden stilling til, om han skal sigtes for en række forhold, eller om han skal tilbage til Vridsløselille, hvor han afsoner syv års fængsel for væbnet røveri.

Decemberflugten var den 22. i rækken for Brian Bo Larsen.