Dansk far og søn dræbt med kniv i Polen

En dansk far og søn er fundet knivdræbt i Polen. Faderens polskfødte hustru er ligeledes blevet dræbt.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fredag fandt polsk politi den 62-årige nordjyske buschauffør Benny Weiss, hans 38-årige søn Brian Weiss og Benny Weiss' polskfødte hustru knivdræbt i deres hjem i Stettin i det nordvestlige Polen. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Kriminalpolitiet i Stettin oplyser, at alle tre er dræbt med kniv, og de vurderer, at drabene er foregået natten mellem 24. og 25. april.

Udenrigsministeriets borgerservice oplyser, at de pårørende herhjemme er underrettet. Udenrigsministeriet har tavshedspligt i den slags personsager og kan ikke oplyse yderligere om drabene.

Det var først fredag, da naboer til den dræbte familie undrede sig over, at familiens hund opførte sig underligt, at de tre dræbte blev fundet. Naboerne kontaktede ifølge Nordjyske en pårørende til den polskfødte hustru, som tog ud i huset og gjorde det makabre fund.

Politiet har endnu ikke anholdt nogen for drabet og har heller ikke noget motiv. Benny Weiss er oprindeligt fra Nordjylland og har i 10 år arbejdet som buschauffør hos Hjørring Turistfart. Det gjorde han indtil sin død, selvom han var bosat med familien i Polen.

/ritzau/