Cyklist kan ikke hjælpe politiet i drabssag

Der er fortsat ingen varme spor i efterforskningen af drabet på 21-årige Cem Aydin, der torsdag blev overfaldet af otte-ni maskerede mænd på Frederiksberg.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er fortsat ingen varme spor i efterforskningen af drabet på 21-årige Cem Aydin, der torsdag blev overfaldet af otte-ni maskerede mænd på Frederiksberg. Det grove overfald resulterede fredag i, at Cem Aydins respirator blev slukket.

Københavns Politi har været i kontakt med den kvindelige cyklist, som man håbede kunne komme med afgørende oplysninger i sagen. Men det kunne hun ikke.

Den kvindelige cyklist var kort inden gerningstidspunktet tæt på at blive kørt ned af en sølvgrå bil, og politiet arbejdede derfor ud fra en teori om, at føreren af bilen kunne have været indblandet i overfaldet.

Cyklisten talte efterfølgende med føreren af bilen, men han er ifølge politiet en af de personer, der anmeldte overfaldet. Han og to passagerer i bilen vil nu blive afhørt yderligere.

- Vi er glade for, at vi nu har fået klarlagt forholdene omkring den kvindelige cyklist og den sølvfarvede bil. Og vi er taknemmelige for de mange henvendelser, vi indtil nu har modtaget, siger politikommissær Hans Erik Raben fra Københavns Politi i en pressemeddelelse.

- I alt er vi oppe på cirka 75 henvendelser fra befolkningen, men vi håber på flere, for vi er fortsat på bar bund med hensyn til motivet til dette brutale og afstumpede drab, siger Hans Erik Raben.