Cyklist fandt partereret rocker: »Jeg ser det, jeg synes ligner et hoved«

En motionscyklist fandt en afdød Satudarah-rockers ligdele i skoven. Rockeren blev sidste år dræbt, siden parteret og herefter dumpet i et grønt område.

Den dræbte rocker blev fundet i et grønt område ved Ballerup. (Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix 2016). Fold sammen
Læs mere
Foto: Ólafur Steinar Gestsson
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Han plejede ikke at cykle den vej, når han skulle ud til Hareskoven for at cykle på sin mountainbike. Den dag, var han ude for at se, om der var nogle nye spor, han kunne bruge. Han så noget ud af sin øjenkrog. Han kørte videre, stoppede op og kørte tilbage fordi, han var nysgerrig. Sådan startede en tilfældig motionscyklist sin forklaring i Retten i Glostrup.

Det var ham, der fandt eks-Satudarah-rockeren Kaspers ligdele den 6. september. Lagt i flere Ikea-poser et par meter inde i et grønt område ved en grussti på Orchidevej tæt på Ballerup. På et billede vist i retten kan man se poserne, der tæller omtrent 6-7 objekter, dog uden at se ligdelene.

»Jeg ser det, jeg ligner et hoved,« siger han. Han hoppede tilbage og ringede til politiet. Han ventede på, at politiet kom. Adspurgt om han mener, at poserne var gemt, siger han:

»Dårlig gemt, i hvert fald«

Kasper blev dræbt den 29. august af Dennis, en 34-årig mand. Det har Dennis erkendt, ligesom han har erkendt, at han fik Kaspers ven Kenneth til at partere liget. Derefter dumpede han liget.

Dennis mener, at han dræbte 25-årige Kasper i selvforsvar. Det mener anklagerne ikke. Derudover mener Dennis, at han selv dumpede liget. Anklagerne mener, der var ukendte gerningsmænd med, som hjalp ham. Derudover har han erkendt, at han tvang Kaspers ven Kenneth til partere liget, og derefter indespærrede Dennis Kenneth i fem dage.

Det er kommet frem i retten, at Kasper og Dennis kendte hinanden. Dennis skyldte Kasper penge helt op til drabet.

Dennis har de seneste dage afgivet sin forklaring. Det kan du læse om her og her.

Sagen føres som nævningesag, og der forventes dom den 7. december.