Coldplay oversvømmes af klapsalver på de sociale medier

Coldplay bliver bombarderet med taknemmelighed og hjerter fra fans, der er så vilde med tirsdagens koncert, at de ivrigt deler begejstringen med bandet og alle andre på de sociale medier. Koncerten får bl.a. ordene »wonderful concert« og »amazing show« med sig.

På de sociale medier er folk i ekstase over Coldplays koncert, som de spillede i Parken i København tirsdag d. 5. juli 2016. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Astrup

Tirsdag aften gik det engelske band Coldplay, der er kendt for sangene »Viva la Vida«, »Fix You« og »Paradise«, på scenen til en udsolgt koncert. Onsdag aften sker det igen.

Selv hvis man ikke var én af de mange, som lagde vejen forbi Parken, har Coldplays optræden næppe gået nogen næsen forbi.

Om man blænder op for Twitter, Facebook eller Instagram, springer et konfettibillede fra aftenens koncert frem.

Tirsdagens publikum stiller sig nærmest i kø for at bibringe en hilsen, der kun efterlader plads til rosende ord og hjerte-emojis.

Jublen foregår naturligvis på engelsk for langt de fleste. På den måde kan Coldplay-drengene jo forstå, hvad de glade fans skriver, hvis de ellers giver sig tid til at scrolle igennem de ualmindeligt mange opdateringer og billeder.

Oftest er de sociale medier synonym med negativitet og trælse kommentarer. Sådan forholder det sig dog ikke, når det kommer til Coldplay-koncerten. På en eller anden magisk måde har bandet formået at tryllebinde publikum, så kun glæde, kærlighed og et rungende tak står tilbage i de sociale mediers bevidsthed.

Selv virker Coldplay også begejstret for #ColdplayCopenhagen-publikummet, som der hashtagges under. Bandet er på verdensturné med sit nyeste album »A Head Full Of Dreams«, og hver by de besøger, får deres eget hashtag.

Mandag optrådte bandet således i Sverige, hvorfor billeder fra den koncert deles under hashtagget #ColdplayStockholm.

Mens forsangeren, Chris Martin, har lagt et dobbeltbillede af sig selv på sin Instagramprofil fra scenen i går, har Coldplays officielle profil delt et billede af nogle »Danish monkeys«.

Danish monkeys! R42 #ColdplayCopenhagen

Et billede slået op af Coldplay (@coldplay) den