Cirkus aflyser efter trafikuheld

En lastbil fra Cirkus Arena kørte onsdag morgen i grøften på motorvejen. Den kan først blive trukket fri ud på aftenen, så forestillingen i Slagelse er aflyst.

Læs mere
Fold sammen

Onsdag morgen ved 08-tiden endte en lastbil fra Cirkus Arena i grøften på motorvejen nær Ringsted, skriver bt.dk.

Chaufføren ramte angiveligt et vejskilt, hvilket fik lastbilen til at køre i grøften, oplyser Thea Ødbehr, der er presseansvarlig hos Cirkus Arena.

Lastbilchaufføren blev kørt til skadestuen med hovedsmerter umiddelbart efter ulykken, men ifølge Cirkus Arena er det endnu ikke muligt at udtale sig om hans tilstand, og hvad der fik ham til at køre ind i skiltet.

Som følge af ulykken har Cirkus Arena dog været nødt til at aflyse aftenens forestilling, som skulle have fundet sted i Slagelse klokken 18.30.

»Det har vist sig, at det var vores lysudstyr, der var i lastbilen, og det har simpelthen resulteret i, at vi bliver nødt til at aflyse vores forestilling i aften, fordi Falck først kan hive lastbilen op af grøften klokken 20.00 i aften på grund af trafikken. Det er simpelthen så ærgerligt,« siger Thea Ødbehr til bt.dk.

Hun understreger dog, at alle, der har købt billetter til aftenens forestilling i Slagelse, kan få deres penge refunderet.

Selv om Cirkus Arena ikke vender tilbage til Slagelse i løbet af 2015-turnéen, vil der være mulighed for at opleve forestillingen i de nærliggende byer i løbet af sæsonen, fortæller Thea Ødbehr.

Cirkus Arenas næste forestilling er i Aarhus på fredag, og selv om det på nuværende tidspunkt endnu er uvist, om cirkussets lysudstyr er blevet beskadiget i forbindelse med ulykken, regner man stærkt med at gennemføre forestillingen.