Busruter bliver ændret efter eksplosion

Efter en eksplosion i en tatovørbutik i Valby skal man være opmærksom på, at visse busruter er ændret.

Flere busruter er omlagt efter en eksplosion i en tatovørbutik i Valby natten til torsdag. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En del busruter er lagt om efter en eksplosion i en tatovørbutik i Valby natten til torsdag, skriver skriver TV 2 Lorry.

»Man skal være opmærksom på, at en del busruter bliver omlagt, fordi vi har afspærret området. Så skal man den vej, må man enten finde alternative ruter eller tage hjemmefra i god tid,« siger vicepolitiinspektør ved Københavns Politi Jesper Bangsgaard til TV 2.

Der er spærret for al færdsel på Lyshøjgårdsvej mellem Bredahlsvej og Toftegårds Alle.

Eksplosionen skete omkring klokken 1.30 natten til torsdag i en tatovørbutik i Valby, og politiet mener, at der er tale om en bevidst handling. Det oplyser vagtchef hos Københavns Politi Leif Hansen til Ritzau:

»Vi kan udelukke, at det er en gaseksplosion. Alt tyder på, at eksplosionen er sket som følge af en bevidst handling,« siger han.

Københavns Politi modtog anmeldelsen om eksplosionen lidt efter klokken to fra en overboer til tatovørbutikken.

Tatoveringsbutikken med navnet Art Factory Tattoo ligger på Lyshøjgårdsvej 57 i Valby. Butikken har adresse i stuen i en lejlighedsbygning med fire etager.

Eksplosionen har sprængt glasruderne i butikken i stykker, men murene står intakt. Der er heller ingen skader på lejlighederne over butikken.

På billeder, som Ritzau har fået tilsendt, kan man se, at døren ind til butikken samt butikkens rude ud til vejen er sprængt i stykker.

Ingen er kommet til skade i ulykken, oplyser politiet, der har afhørt ejeren, men ikke kan oplyse om detaljer fra afhøringen.

Tatoveringsbutikken ligger ved Valby Station.

Politiet efterlyser vidner, der var i området på det tidspunkt.