BT får ny chefredaktør

Flemming Fjeldgaard bliver ny chefredaktør for BT. Han afløser Anders-Peter Landert, der efter 11 år på avisen har valgt at stoppe for at kaste sig over sit eget journalistiske projekt.

Flemming Fjeldgaard.bliver 1. oktober medlem af chefredaktionen på dagbladet BT. Fold sammen
Læs mere
Foto: David Leth Williams

Flemming Fjeldgaard tiltræder 1. oktober som chefredaktør på BT, der i dag ligger i top 3 på mobil, web og tablet blandt danske aviser. Han glæder sig til at tiltræde som chefredaktør og siger:

»Jeg er glad og stolt over at få denne chance i et hus, der betyder så meget for mig. Jeg glæder mig meget til opgaven med at forstærke BTs allerede fine relationer med alle læsere og brugere i hele Danmark.

Det forpligter, at være del af så stort et nyhedsmedie som BT er via enten avis, web, tablet eller mobil. Jeg er fuldstændig overbevist om, at BT kan blive Danmarks største og mest dagsordensættende digitale nyhedsmedie, og at vi kan skabe grundlag for øgede digitale indtægter og samtidig lave en sund forretning på en avis, som mange danskere lykkeligvis stadig henter i postkassen, i entréen eller i kiosken,« siger Flemming Fjeldgaard.

BTs ansvarshavende chefredaktør, Olav Skaaning Andersen, ser frem til samarbejdet med Flemming Fjeldgaard, der kommer fra en stilling som sportsredaktør på Berlingske.

»Med sin idérigdom, journalistiske tæft og evne til at få ting gennemført er Flemming Fjeldgaard den ideelle afløser for Anders-Peter Landert. Han er stærk på både det tabloide indhold og formidling, og han har en god fornemmelse for BTs kerneområder,« siger Skaaning Andersen i en pressemeddelelse.

Der er endnu ikke taget stilling til, hvem der skal efterfølge Flemming Fjeldgaard som sportsredaktør på Berlingske.

BMB