Britney Spears mister forældremyndighed

Popstjernen skal aflevere sine to børn til eksmanden, siger dommer.

Britney Spears må aflevere sine børn til eksmanden Kevin Federline. Arkivfoto: AFP Fold sammen
Læs mere

Britney Spears må aflevere sine børn til eksmanden Kevin Federline. En dommer i Los Angeles har besluttet, at Federline fra på onsdag og indtil domstolen siger noget andet skal have forældremyndigheden over de to drenge Sean Preston og Jayden James på henholdsvis et og to år.

Det afgjorde dommer Scott Gordon mandag under en lukket retshøring, siger juridiske kilder.

Dommeren har berammet endnu et møde i sagen på onsdag.

Det var sent mandag (dansk tid) ikke umiddelbart muligt at få kommentarer fra advokater eller talsmænd for Spears og Federline.

For to uger siden beordrede dommer Gordon Britney Spears til at ansætte en person, der kan lære hende at være mor, ligesom han besluttede, at hun jævnligt skal testes for misbrug af narkotika.

Skilsmissen imellem den 25-årige Spears og den 29-årige Federline kom endeligt på plads i juli, og de to ligger i juridisk slagsmål om myndigheden over de to børn.
Det har ikke gavnet Britney Spears, at hun den 21. september blev anklaget for at have forladt stedet, efter at hun ifølge politiet havde kørt en bil ind i en anden. Hun kørte uden at have et gyldigt kørekort.

I bil uden trusser
Britney Spears har gentagne gange været i medierne, efter at hun i november sidste år begærede skilsmisse. Og det har ikke været for det gode, at medierne har haft spot på hende. Alkoholmisbrug, optrådt foran fotografer uden trusser, og på et tidspunkt barberede hun sig skaldet, inden hun kom på en afvænningsklinik.
Hendes nye album ventes i øvrigt at komme på gaden den 13. november.
/ritzau/Reuters