Brian M. lover et lovtjek efter boligballade

Justitsministeren vil sætte sig sammen med socialminister Karen Ellemann for at lukke eventuelle huller i loven, så sagen om "chikanefamilien" i Helsingør ikke gentager sig.

"Chikanefamilien" er ved at flytte ud af sin lejlighed i Helsingør. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Brian Mikkelsen er klar til at scanne sine lovsamlinger igennem for at finde ud af, hvordan man undgår, at en familie får lov til at hærge en hel boligblok.

- En enkelt utilpasset familie skal selvfølgelig ikke kunne gøre livet uudholdeligt for en masse andre, og det er klart, at hvis det er behov for justeringer i lovgivningen for at forhindre lignende situationer fremover, er jeg bestemt indstillet på det. Det gælder hvad enten lovgivningen hører under socialministeriet eller justitsministeriet, siger Brian Mikkelsen til berlingske.dk

Tidligere i dag fortalte socialminister Karen Ellemann, at hun vil drøfte problemet sammen med Justitsministeriet. Det er den invitation, Brian Mikkelsen nu kvitterer for.

- Inden for ganske kort tid vil jeg sætte mig sammen med socialministeren, og så må vi vende alle muligheder for – inden for retssikkerhedens rammer - at sikre at ganske almindelige mennesker kan leve i fred og ro uanset hvor de bor, siger justitsministeren, som finder sagen fra Belvederevej "mærkværdig og helt uacceptabel".