Brand udvikler farlig røg i Glostrup

En kraftig brand i tre lagerhaller i Glostrup udvikler farlig røg. Politiet opfordrer beboere til at blive inden døre.

Læs mere
Fold sammen

Natten til torsdag er der udbrudt en kraftig brand i tre lagerhaller på Poul Bergsøes Vej 47 i Glostrup.

Københavns Vestegns Politi oplyser, at anmeldelsen blev indgivet klokken 3.25.

»Der er tale om en meget kraftig brand i tre lagerhaller ude på stedet - de har været brugt til at opbevare blandt andet møbler og biler i. Branden har givet anledning til kraftig røgudvikling, og på den baggrund har vi været nødt til at udsende en beredskabsmeddelelse,« fortæller vagtchef Jens Yndgaard.

Beredskabsmeddelelsen gælder for personer, der bor i det område, der er omkranset af Hovedvejen, Byparkvej, Jyllingevej og Motorring 3.

»De personer bedes undgå røgfanen. De skal enten holde sig inden døre eller køre ud af området,« siger Jens Yndgaard.

Brandvæsenet er tidligt torsdag morgen fortsat på stedet og er stadig i gang med at slukke branden. Den er endnu ikke under kontrol, fortæller vagtchefen.

»Den er stadigvæk ikke helt slukket. Man kan sagtens køre på Motorring 3, for man kan godt køre igennem den her røg. Man skal bare ikke tage ophold i røgen, og man skal lukke sine vinduer og slukke for sit ventilationsanlæg,« betoner Jens Yndgaard.

Han regner desuden med, at det tager noget tid, inden branden er slukket, men kan ikke give et konkret bud på hvornår.

»Brandvæsenet arbejder kraftigt på det derude, og de har også fået assistance fra nabobrandvæsenerne. Men da det er en kraftig brand, tager det noget tid, inden den er slukket,« siger Jens Yndgaard.