Borgere tipper politiet om voldtægt af 12-årig i Fraugde

Politiet undersøger navngivne personer, men har endnu ikke fået et gennembrud i efterforskning i voldtægtssag.

Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fyns Politi har fået flere henvendelser fra borgere i en sag om en overfaldsvoldtægt mod en 12-årig pige i Fraugde, oplyser politiets vagtchef Peter Vestergaard lørdag.

Pigen gik fredag på stisystemet mellem Flittergræsset og Fraugde-Radby-Vej. Her blev hun ifølge politiets oplysninger pludselig grebet bagfra og trukket ind i buskadset, hvor hun blev voldtaget.

»Vi har modtaget et par borgerhenvendelser i sagen, som vi arbejder med. De går på nogle navngivne personer, som kan være relevante,« fortæller Peter Vestergaard.

Ifølge vagtchefen udspringer henvendelser af det signalement af gerningsmanden, som politiet udsendte fredag. Her blev gerningsmanden beskrevet som en dreng på cirka 16 år.

»Men det er ikke sådan, at vi har fået noget gennembrud i efterforskningen endnu,« siger Peter Vestergaard.

Gerningsmanden var lys i huden med en del akne – altså bumser – i ansigtet. Han var almindelig af bygning og talte dansk.

Han var iført en lysebrun firkantet taske og var muligvis iført en kasket. Han var derudover iført briller med en mørk kant.

Overfaldet skete i tiden inden klokken 15.13, som er det tidspunkt, hvor politiet modtog anmeldelsen.

Fyns Politi oplyste fredag, at der var tale om voldtægt ved såkaldt andet seksuelt forhold en samleje. Efter straffeloven er der også tale om voldtægt, når der er tale om andet seksuelt forhold end samleje, når det sker uden samtykke.

/ritzau/