Bookmakere lukker for spil på Fogh

Danske spillefugle satser i stort tal på, at statsminister Anders Fogh Rasmussen bliver Natos næste generalsekretær.

Flere bookmakere har lukket for spil på, hvorvidt Fogh bliver Natos næste generalsekretær.

Andre tager fortsat imod nye væddemål, men til stadigt lavere odds.
Danske spillefugle satser i stort tal på, at statsminister Anders Fogh Rasmussen bliver Natos næste generalsekretær.

Indsatserne har været så mange, at Scandic Bookmakers holdt op med at tage imod nye væddemål fra klokken 12 i dag. Hele morgenen spillede et stort antal kunder på, at Fogh pakker kufferten og fremover får adresse i Bruxelles, siger pressechef Frederik Skov.

- Vi kunne se, at alle indsatserne faldt meget ensidigt, samtidig med at rygterne florerer i pressen, siger han om beslutningen om at lukke for spillet.

Umiddelbart inden der blev lukket, havde Scandic Bookmakers sat oddset ned, så spillerne kun får pengene 1,20 gange igen, hvis Fogh bliver ny generalsekretær. Oddset var fastsat ud fra en vurdering af, at der er 80 procents sandsynlighed for, at Fogh rejser, siger Frederik Skov.

Hos NordicBet blev der lukket for nye indsatser for flere uger siden. Hvis det bliver genåbnet, vil det formentlig være med relativt lave odds, så et spil på Fogh som Nato-generalsekretær giver pengene 1,30 gange igen, siger seniorbookmaker Frederik Søvang.

Hos Bet24 er der fortsat åbent for at spille på Foghs fremtidige karriere, men her er oddset raslet nedad, så spillere kun får pengene 1,20 gange igen, hvis den danske statsminister bliver ny Nato-chef.

- Det er sat ned, efterhånden som tingene har udviklet sig, siger marketing manager Kenneth Christiansen, som tilføjer, at der i de seneste fire-fem dage har været "tungt spil" på, at Fogh forlader Danmark.

/ritzau/